Om Erika Holm

Jeg er født og oppvokst i Venezuela, et land som jeg er sterkt knyttet til og som jeg har utallige minner fra. Selv om jeg nå har bodd "i utlandet" i mange år allerede, er halve hjertet mitt i Venezuela, og fra Norge kjemper jeg på alle måter jeg kan for frihet og demokrati i mitt vakre hjemland.

Jeg er opprinnelig optiker av yrke, og har jobbet som optiker i nesten 20 år. Først i min families optikerforretning i Venezuela, og deretter i Marbella i Spania. For noen år siden førte likevel Kjærligheten meg i en ny og uventet retning, både personlig og profesjonelt. Jeg flyttet til Oslo med min norske ektemann, og slik ble jeg del av dette vakre skandinaviske landet og samfunnet. Her har jeg endelig kunnet utvikle og dyrke min kjærlighet og lidenskap for kunstneriske uttrykk; design, tegning/maling, foto,  dekorasjon og blomster. Alt dette har vært min sanne lidenskap siden jeg var en liten jente, helt sikkert inspirert av min vakre mor, som alltid utmerket seg med sin sikre estetiske sans. Så lenge jeg kan huske har jeg tegnet,  "designet" og vært kreativ med henne. Og nå er det altså i Oslo at jeg omsider har motivasjon og anledning til å la mine kreative impulser få utfolde seg fritt.

I Norge, verdens "koseligste" land (jeg elsker dette ordet);  føler jeg meg hjemme. Her ble jeg inspirert til å utvikle og presentere mine kreative ferdigheter og denne hjemmesiden. Min dedikasjon og inspirasjon er å lage vakker, kreativ og elegant design og dekorasjon til alle slags anledninger og eventer, både personlige og profesjonelle. Om du fortsetter å lese siden min kan du lese mer om de tjenester og spesialiteter jeg kan tilby og om det jeg har laget.

VELKOMMEN til siden min, føl deg som hjemme!

 

Med kjærlighet,

Erika Holm