Blomsterkranser

Min desiderte spesialitet er håndlagde blomsterhodekranser i såkalt kald porselen, bestående av blomsterknopper, roser og appelsinblomst. Hvert blad, blomst og detalj er omhyggelig formet, farget og montert for hånd, slik at de ser ut som ekte blomster.  

Disse kransene var populære på slutten av 1800-tallet og begynnelsen 1900-tallet, og ble ofte brukt av bruder som symbol på kyskhet og fertilitet.  Den kreative prosessen starter med en original idé, deretter formes blomster, blader og detaljer for hånd. Deretter blir blomstene farget (naturlig vintage, perle, gull, vintage silver, "nude" eller andre farger etter kundens ønsker), før kronen monteres og tilpasses hodet med riktig proporsjon.

Min samling av blomsterkronestykker er også pyntet med naturstein og Swarovski-krystaller. Alle appelsinblomst-kransene er av mitt eget design, men de kan få akkurat den utforming som kunden ønsker.

Blomsterhodekransene er små kunstverk, helt behagelig å ha på og lett å matche med kjolene dine. Du kan bruke dem om og om igjen, eller bare beholde dem som et verdifullt minne om en uforglemmelig dag. Alle hodekransene er ekstremt lette, og dessuten svært robuste. De leveres i vakre vintage-bokser, og kan sendes til alle land. Kransene kommer i forskjellige formater; hele kroner som tilpasses perfekt til hodet, tiaraer, og mindre kam- eller bryststykker. Eller du kan ganske enkelt bruke og plassere dem etter din egen stil og smak.

Nyt å gå med et unikt blomstersmykke, som vil få deg til å føle deg enda mer spesiell på en uforglemmelig dag.